PELABURAN MINROGROUP

BUAT VALUE KABEH PANGERAN

€ 0 ka € 1,500,000,000

Panginten urang 0 Hasilna. Tampilkeun hasil
Milarian canggih

€ 0 ka € 1,500,000,000

kami mendakan 0 hasil
Hasil pamilarian anjeun

PELABURAN MINROGROUP

Salaku spesialis pikeun investasi kualitas luhur sareng perumahan di lokasi anu paling pikaresepeun, MINROGROUP parantos ngadamel nami dirina sorangan nasional sareng internasional dina sababaraha taun katukang. Salaku spesialis pikeun investasi, kami mangrupikeun panyadia layanan global anu calo di perumahan sareng perumahan komersil bermutu kualitas tinggi ogé perusahaan sareng fasilitas industri. Kami ahli investasi sareng real estate aya pikeun anjeun pikeun mamatahan sareng ngadukung anjeun dina milarian investasi anu sampurna dina bumi anyar atanapi bumi libur impian anjeun. Naha konstruksi anyar atanapi harta anu parantos aya, naha nyewa atanapi ngagaleuh, naha di nagara atanapi di tengah kota. Jaringan internasional kami masihan kami - sareng ku kituna anjeun ogé - aksés kana sipat anu paling indah di Jerman sareng mancanagara.

Ruang, villas, gedong susun sareng wangunan kantor

Minangka salah sahiji agénsi perumahan utama di Turki, AGRÉNÉRÉRIS REAL ESTATE MINROGROUP masihan nasihat ngeunaan pilihan hak anu leres. Kami gaduh inpormasi komprehensif sareng inpormasi dina pasar perumahan sareng dukungan kalayan kompeténsi sareng kaahlian.

→ TIAR BASAAN

Puseur balanja, toko sareng réstoran

Kalayan ayana nasional, ahli kami pikeun pusat balanja sareng barang ritel bakal mendakan pusat balanja anu leres atanapi harta ritel pikeun investasi anjeun. Kami di sisi anjeun pikeun saran individu, aksés ka pusat balanja ekslusif sareng harta ritel ngalangkungan ngolah kontrak salaku mitra idéal.

→ TIAR BASAAN

Hotél 5 bentang, hotél butik

Dina taun-taun ayeuna, harga m² pikeun sipat hotél parantos najis, sapertos di Istanbul, Fetiye sareng Antalya. Kami ngagaduhan portopolio ageung tina hotél hotel pasar. Kanggo alesan budi, urang moal tiasa nampilkeun sareng nyebut hotél kategori kategori 5 langkung luhur sareng anu langkung luhur!

→ TIAR BASAAN

Perusahaan, pabrik industri sareng lahan

PELABURAN KOMUNITAS MINROGROUP kami mamatahan anjeun ngeunaan investasi perumahan industri sareng mésér, naha salaku pribadi atanapi investor institusional, dina milih rohangan industri anu cocog salaku investasi. Kalayan nasihat individu ti ahli pabrik kami, anjeun parantos ngaléngkah heula léngkah anjeun ka daérah industri anu nguntungkeun.

→ TIAR BASAAN

Mésér | nyéwa

€ 150 / sasih
meuli

Harta anu Dihantarkeun Anggota

Evans St, ,
kategori: im
kamar:3bad:5 ukuran:1,500.00 m2 ID:668
panyadia:MINROGROUP
€ 1,500,000
meuli

Hudson Rumah Makan & Bar

Rutgers Ave, ,
kategori: im
kamar:5bad:2 ukuran:700.00 m2 ID:154
panyadia:MINROGROUP
€ 16,000 / sasih
nyéwa

Kantor Ruang Tengah Ave

Jalan Bowers, ,
kategori: im
kamar:10bad:2 ukuran:150.00 m2 ID:150
panyadia:MINROGROUP
€ 2,000 / sasih
nyéwa

Condo di Kacamatan Kauanganan

88 Greenwich St # 327, ,
kategori: im
kamar:5bad:2.5 ukuran:250.00 m2 ID:145
panyadia:MINROGROUP
€ 5,500,000
meuli

Villa Di Washington Ave

53 W 88th St, ,
kategori: im
kamar:3bad:3 ukuran:250.00 m2 ID:139
panyadia:MINROGROUP
€ 2,100 / sasih
meuli

Villa Mewah Di Taman Rego

85-02 67 Ave, 11374,
kategori: im
kamar:10bad:2 ukuran:150.00 m2 ID:132
panyadia:MINROGROUP
phones_MRG-34-300x365

Anjeun investasi sareng milarian harta

Sakur sareng taun

Pasihan panyungsi anjeun sareng penjualan anjeun ngawangun formulir énggal sareng INVESTMENT MINROGROUP.

Anjeun bakal mendakan sadaya inpormasi dina bentuk anu jelas!

Kompeténsi · Ekslusivitas · Passion

ANTAR BASA DENGAN KOMPASNA

Henteu masalah naha anjeun milari investasi dina harta padumukan anu berkualitas luhur atanapi rohangan komersial. Henteu janten masalah naha anjeun hoyong mésér perusahaan, pabrik anjeun nyalira, mendakan hotél bintang anu sampurna atanapi ngamimitian proyek konstruksi anjeun nyalira. Di urang rupa-rupa daérah bisnis anjeun bakal sok pendak sareng ahli anu bakal nyayogikeun inpormasi kelas kahiji sareng dukungan kana masalah anjeun.

Investment

Layanan Manajemén Investment - Kami nawiskeun sagala rupa produk investasi lembaga sareng individu pikeun sadaya kelas aset utama. Kami nawiskeun jasa piwuruk kekayaan, kalebet manajemén portopolio sareng naséhat kauangan, ogé caloan sareng jasa transaksi sanés pikeun individu anu ngagaduhan kulawarga sareng kulawarga.

kumpulanana imah

Kami nawiskeun kelas asset luar negeri perumahan - aranjeunna henteu sayogi masarakat awam di pasar atanapi dipedar dina portal perumahan. Kelas asét di daérah éta: villa, kondominium, penthouse, gedong kantor, hotel, gedong apartemen, pusat balanja, supermarkét, rumah sakit, sipat logistik, garasi parkir, tambang, pabrik industri, pabrik sareng perusahaan.

ngawangun

MINROGROUP BAU- UNDERNEHMUNG mangrupikeun pasangan anu kompeten sareng dipercaya pikeun proyék-proyék konstruksi di handap ieu: konstruksi anyar, konstruksi padumukan, konstruksi komersial, rekonstruksi sareng pamulihan. Urang nyiptakeun kulawarga tunggal, kulawarga, kulawarga, ganda sareng kulawarga, gedong komérsial, gedong kantor sareng hotél masing-masing numutkeun karep anjeun.

Kota sareng wilayah anu dipilih

Milari sipat kami di Turki sareng Jerman

Dina pamadegan urang, struktur diwangun ku leuwih ti opat tembok, anu diwangun kalayan bata sareng beton dina hiji yayasan. Dina pamadegan urang, ruang tamu kedah nawiskeun jalma langkung ti kanyamanan sareng genah.

Istanbul

6 éntri

Fethiye

1 éntri

Bodrum

4 éntri

Munich

1 éntri

KABEH TUJUH SERVIS KITA

Perumahan real estate sareng bisnis mangrupikeun fokus kana naséhat kami.

Investasi dina perusahaan perusahaan, perumahan sareng strategi infrastruktur. Urang ngabantosan para nasabah pikeun milari investasi sareng kasempetan kamekaran. PELABURAN MINROGROUP Nasihkeun anjeun ngeunaan padumukan padet sareng kutuaran anu bermutu luhur di lokasi anu saé, investasi di perusahaan anu stabil, sustainable sareng harta nguntungkeun di Turki, sapertos: gedong kantor, gedong padumukan, ruang komersil sareng hotél. Pikeun anu hoyong mésér bumi énggal, apartemen atanapi investasi di imah atanapi apartemen, PELABURAN KOMUNITAS MINROGROUP tiasa ngabantosan anjeun mendakan imah sareng apartemen anu bermutu di Turki, sahingga ngagampangkeun mésér harta di kota anu kagungan pakait jeung kabutuhan individu. Mitra sareng karyawan urang bakal ngabantosan anjeun nyandak kaputusan anu terang ngeunaan bumi atanapi apartemen anyar anjeun. Sanaos aspék-aspék tinangtu gumantung kana kota anu anjeun mésér harta, hiji hal anu sami: investasi perumahan aman kapayunna kauangan.

Karir, kasempetan anjeun kasuksésan!

Naha anjeun pangusaha anu kuat kalayan gairah anu saé pikeun perumahan sareng sapertos cita-cita bisnis? Maka cobi kasempetan ayeuna kanggo ngajantenkeun carita KASUKUAN KONSEP MENTERI

Ngamimitian sareng kami ayeuna, langkung seueur ngeunaan perusahaan kami sareng seueur kauntungan!

→ TIAR BASAAN

Pikeun kauangan anjeun, solusi kanggo individu sareng anu cocog

pikeun aset sareng investasi anjeun dimungkinkeun di luhur sadaya upami kami nganggap anjeun salaku kapribadian, hirup sareng harepan anjeun lengkep. PELABURAN MINROGROUP ngiringan ieu dmana.

Kusabab ieu, anjeun janten fokus urang. Kaayaan pribadi sareng tujuan anjeun anu nangtoskeun pikeun urang - dina widang piwuruk ngeunaan optimalisasi kabeungharan, manajemén mancén sareng panyalindungan résiko kahirupan, manajemén generasi sareng manajemén perumahan.

→ TIAR BASAAN

MINROGROUP sareng lokasi perusahaan pasangan

Jaringan MINROGROUP terus-terusan ngembang. Kami nawiskeun konsumén pikeun jasa anu kompeten. Duaan ka hareup!

"Kamana waé anjeun angkat, sacara pribadi atanapi komersil - kami parantos aya." Aspék kami nyaéta minuhan sanajan pangarepan perusahaan perumahan paling nungtut. Tim konsultan ngalaman kami aya dina situs pikeun anjeun di langkung ti 42 nagara di Eropa, Dekat sareng Wétan Tengah, Asia, Afrika sareng Amérika supados mingpin masalah anjeun pikeun hasil dina cara anu pohara individu sareng profesional. Lokasi utama MINROGROUP nyaéta Istanbul Turki!

→ TAMU KEPADA LOKASI

Tapi anjeun fokus kana investasi atanapi mésér harta. Kritéria anjeun dina watesan nagara, lokasi sareng kota. Investasi sareng real estate nawiskeun ti MINROGROUP diuji, aman sareng nguntungkeun.

Diuji. Pasti. Nguntungkeun.

PRODUK PELABURAN UNTUK SEMUA KELAS ASET.

Kelas aset harta luar negeri teu tiasa diumumkeun sacara umum di pasar atanapi dipedar dina portal perumahan.

Sapertos: hotél, kompleks padumukan, gedong susun, pusat balanja, gedong kantor, perusahaan sareng industri.

Kanggo inpo nu langkung lengkep, nyerat kami email atanapi janjian sareng urang!

Bandingkeun éntri